SMS föreningsutställning på Netex till minne av Gunnar Dahlvig

För en tid sedan öppnade Motivsamlarnas digitala föreningsutställning på förbundets utställningssajt Netex. Utställningen hålls till minne av föreningens hedersordförande, Gunnar Dahlvig, och innehåller också några av Gunnars exponat.

Gunnar Dahlvig (1929–2020) var en stor ledare inom svensk filateli med en mängd uppdrag, bland annat som ordförande för Motivsamlarna, ordförande i utställningskollegiet, förbundsordförande för Sveriges Filatelistförbund och vice ordförande i den Internationella Filatelistfederationens (FIP) motivkommission.

Därtill var Gunnar en mycket aktiv utställare med många högklassiga exponat. På Motivsamlarnas föreningsutställning kan föreningen, med tillåtelse från Gunnars familj, visa några av hans samlingar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.